Kunstroute Heerenveen 2020

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2020 is de Kunstroute Heerenveen. Zeventien verschillende kunstenaars uit Heerenveen stellen hun ateliers of andere ruimtes open voor de liefhebbers om te komen kijken. Perla Schippers is een van de deelnemende kunstenaars dit jaar. De voorbereidingen zijn in volle gang. De mooiste tekeningen worden uitgekozen, netjes ingelijst en dan opgehangen of neergezet tijdens de expositie.

Kopen?

Wil je een kunstwerk kopen? Dat kan gewoon! Als je tijdens de Kunstroute Heerenveen een LiefsPerla ziet die je zou willen hebben, laat het dan even weten. Er komt dan een briefje met ‘verkocht’ bij en vanaf zondagavond kun je je kunstwerk op komen halen. De prijzen hangen af van het formaat van het kunstwerk. De maten zijn grofweg 30x30cm, 21x21cm, 14x14cm of 8×8. Kijk gerust even op de pagina Art for sale.

Waar en wanneer?

Kijk voor de gehele kunstroute Heerenveen op www.kunstrouteheerenveen.frl en kom langs op zaterdag 19 of zondag 20 september 2020. Natuurlijk worden de veiligheidsregels van het RIVM gehandhaafd.